Algemeen
Het kampeerterrein is uitsluitend toegankelijk voor toernooideelnemers afkomstig buiten Millingen en die zijn geregistreerd bij het toernooisecretariaat. De toernooi-deelnemers dienen zich te houden aan de volgende regels:
1. Parkeren en Kamperen
Door de parkeer/kampeerwacht wordt jullie een kampeerplaats toegewezen. Bij aanmelding en registratie worden polsbandjes verstrekt als bewijs dat jullie toegang tot het kampeerterrein hebben. Op het bezit hiervan wordt met name ’s nachts door een beveiligingsbedrijf streng
gecontroleerd: geen polsbandje= geen toegang! Jullie worden verzocht zich strikt aan de instructies van de parkeer/kampeerwacht te houden. Het is niet toegestaan zich met enig vervoermiddel op het sportcomplex te begeven. Auto’s op het kampeerterrein zijn niet toegestaan.
Campers en vouwwagens dienen te worden opgesteld op de toegewezen plaatsen. Ter beoordeling van kampeerc.q. parkeerwacht zullen activiteiten, welke gevaar of overlast kunnen veroorzaken, dan wel anderszins ontoelaatbaar zijn, worden verboden. Huisdieren zijn niet toegestaan op de camping en het sportpark.
2. Sanitaire voorzieningen
Naast de feesttent en op het kampeerterrein zijn toiletwagens. In het gebouw van de voetbalvereniging zijn douches en toiletten geopend:
• Vrijdag: 16.00 – 22.00 uur
• Zaterdag: 07.30 – 22.00 uur
• Zondag: 07.00 – 18.00 uur
De toernooideelnemers worden dringend verzocht zich aan de aanwijzingen van de beheerders te houden. Jullie en wij zijn te gast in deze faciliteiten! Meld problemen en eventuele klachten over deze voorzieningen direct aan de toernooiorganisatie (wedstrijdtent of bij de kassa in de feesttent).
3. Nachtrust
De muziek in de feesttent duurt tot 01.00 uur en de feesttent is tot maximaal 02.00 uur open en rond 02.30 uur wordt het Sportpark afgesloten. Wij verzoeken de deelnemers die op de camping overnachten vanaf 24.00 uur zich rustig te gedragen en geen luide muziek meer te maken.
Vanaf 02.00 uur dient het stil te zijn op de camping. Vanaf dat tijdstip is het niet meer toegestaan om geluidsapparatuur (radio’s e.d.) in werking te hebben of zelf muziek of lawaai te maken. Na herhaalde overtreding heeft de organisatie het recht de betreffende apparatuur in beslag te nemen, dan wel rustverstoorders van het terrein te (laten) verwijderen en hen, voor de verdere duur van het toernooi, de toegang tot het terrein
te ontzeggen. Het is niet toegestaan om mee gebrachte elektrische generatoren ten behoeve van koelkasten etc. op het kampeerterrein te installeren en in bedrijf te hebben.
4. Barbecueën
Het maken van open vuur is ten strengste verboden. Grillen is uitsluitend toegestaan op barbecues die minstens 50 cm van de grond zijn opgebouwd. Het verschroeien en verbranden van de grasmat is ten strengste verboden. Restanten houtskool dienen in de daarvoor bestemde speciale afvaltonnen te worden gedeponeerd.
5. Glaswerk
Het gebruik van (bier)flessen en glaswerk op en rond de volleybalvelden is uitdrukkelijk niet toegestaan. Ook is het niet toegestaan (bier)flessen en glaswerk mee te nemen in de feesttent of op en rond het terrein bij de feesttent te gebruiken. In voorkomende gevallen kan de
toernooileiding maatregelen treffen die kunnen leiden tot uitsluiting van de betreffende personen tot verdere deelname aan het toernooi en zonodig de toegang tot het Sportpark ontzeggen.
6. Afval
Bij de registratie van het team worden afvalzakken verstrekt, gebruik deze en houdt het terrein schoon. Deponeer het afval in de rolcontainers op het terrein of direct in de grote containers bij de feesttent of op het kampeerterrein. Extra afvalzakken zijn verkrijgbaar bij de toernooiorganisatie. Het achterlaten van (grof) vuil, tenten en overig huisraad evenzo is het gebruik van waterballonnen, confettikanonnen e.d. niet toegestaan. Men wordt verzocht geen metalen voorwerpen zoals bierdopjes in de grond te slaan of achter te laten, dergelijke zaken
evenals bliklipjes, plastic (o.a. waterballonnetjes, confetti!) kunnen dodelijk zijn voor het vee!
7. Terreinbewaking
Het sportterrein wordt ’s avonds en ’s nachts bewaakt, de toernooideelnemers blijven echter zelf verantwoordelijk in
geval van diefstal. Meld eventuele problemen direct bij de toernooiorganisatie (wedstrijd-of feesttent).
8. Verloren/gevonden en aansprakelijkheid
Meldt verloren en gevonden voorwerpen bij de toernooiorganisatie. De toernooiorganisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongelukken, schade of vermissing van persoonlijke aard.
9. Handhaving reglement
Jullie reservering op het sportcomplex houdt automatisch jullie akkoord in met de hier voor genoemde regels en de Algemene Voorwaarden van STAM. De organisatie is te allen tijde gerechtigd, diegenen die zich niet aan bovenstaande regels houden voortijdig uit te sluiten van verdere deelname aan het toernooi.
10. Hulp en noodnummers
• Spoed (Brandweer, Politie, Ambulance): 112
• Huisarts: 0900-8880
• Tandarts: 0900-8276 456
• Radboud Apotheek & Huisartsenpost: 024-3619191