Jeugdtoernooi 3 en 4 juni 2023

Jeugdtoernooi

stam_jeugd2
stam_jeugd7
stam_jeugd3
stam_jeugd1
stam_jeugd5
stam_jeugd4
stam_jeugd6
stam_jeugd9
previous arrow
next arrow
Shadow

 

Als onderdeel van het grote buitentoernooi voor senioren, wordt op zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023 ook een jeugdtoernooi georganiseerd voor CMV-jeugd tussen 9-12 jaar (alleen op zaterdag), A-jeugd (16 – 18 jaar), B- jeugd (14 – 16 jaar), en C-jeugd (12-14 jaar). Maak er een mooi weekend van en ontdek ook de omgeving met Het Geheim van Millingen. Lees ook de ervaringen van deelnemende teams: BSB Volleyzicken

Is volleybal jouw favoriete sport? En wil je ook na de competitie nog eens lekker buiten volleyballen met jouw team, vrienden of vriendinnen? Kom dan in het weekend van 3 & 4 juni 2023 naar het buitentoernooi van Switch ’87, want voor een echt volleybalfestijn moet je bij Switch zijn. Dit festijn vindt plaats op het sportpark “De Hove” in Millingen a/d Rijn (oostelijk van Nijmegen in natuurgebied de “Gelderse Poort”).

Je kunt inschrijven als CMV-jeugd (9 – 12 jaar), als C-jeugd (12 & 14 jaar), B-jeugd (14 & 16 jaar) of A-jeugd (16 & 18 jaar). Als je wilt inschrijven let er dan wel op dat de teams van CMV, C en B een volwassen begeleider meenemen (je trainer, coach of ouder) en jullie moeten zelf voor een teller en een fluiter zorgen.

Ook Beachvolleybal
Indien je al onder de A-jeugd valt kun je in het zelfde weekend ook mee doen aan het 3×3 beachvolleybaltoernooi van de senioren, kijk maar bij: Beachtoernooi


Teamontvangst en toernooiaanvang
Het CMV-toernooi vindt alleen plaats op zaterdag 3 juni en begint om 10.00 uur, maar je moet je wel al om 9.30 uur aanmelden (je kunt natuurlijk ook al vrijdagavond komen). Het toernooi is rond 17.00 uur afgelopen. Voor het aspirantentoernooi kun je voor een dag (zaterdag of zondag) of het hele weekend inschrijven.


Niet alleen volleyballen
Op zaterdag- en zondagmorgen kun je ontbijten in de grote feesttent en er staat ook een snackwagen bij de feesttent waar je een warme hap kunt kopen. Millingen ligt in het natuurgebied De Gelderse Poort vlak bij de Duitse grens. Je kunt er leuk wandelen (struinen) door het natuurgebied en je kunt er spelen op de strandjes bij de rivier, een speurtocht houden of gewoon op het beschikbare voetbalveld volleyballen of andere spelletjes doen.


Feestavonden
‘s Avonds is er feest in de grote tent op het sportpark:

  • Op vrijdagavond een “Warming Up” met DJames, entree € 5,–
  • Op zaterdagavond “Het Volleybal” met  Anderkovver, entree < 18 jaar: € 5,–, ≥ 18 jaar: € 7,50

Met de hele vereniging
Misschien vinden jullie het ook wel leuk om met alle jeugdteams naar het toernooi te komen als afsluitactiviteit van het seizoen. Met zijn allen in een grote legertent? neem dan contact op voor tentverhuur met dhiddinga@hotmail.com , 0316-541979/06-20006788. Zij verhuren tegen een schappelijke prijs legertenten (inclusief brengen, opzetten, afbreken en ophalen).

Met z’n allen gezellig ontbijten
‘s Morgens wordt in de feesttent een ontbijt wordt geserveerd; ontbijtmunten kunnen jullie voor € 4,50 per stuk bestellen via het inschrijfformulier of via de Toernooishop. Ontbijtmunten zijn ook tijdens het toernooi bij de kassa in de feesttent te koop voor € 5,– per stuk.


Speurtocht
Wij helpen jullie graag bij een speurtocht: wij hebben vanuit de organisatie een fotospeurtocht beschikbaar maar je kunt ook Het Geheim van Millingen gaan ontdekken: Dit is een heel spannende speurtocht waarbij je ook een tochtje met het veerpontje over de Rijn maakt. Hier vast een stukje van het verhaal: De kunstschilder Victor Visch heeft van zijn opa een schilderskist geërfd. In de kist liggen verftubes, penselen en een verfdoek. Onderin de kist vindt Victor een geheimzinnig pakketje… het is het begin van een fantastische ontdekkingstocht door Millingen aan de Rijn. Speciaal voor de jeugd heeft de schilder zijn sporen in dit dorp achtergelaten. Ga op zoek en ontdek het Geheim van Millingen!

Deze speurroute is geschikt voor de jeugd van 6 tot 12 jaar (onder begeleiding), maar ook volwassenen zullen met plezier de route wandelen. Kleuters kunnen aansluiten, zij hebben een eigen werkblad. Ga voor meer informatie naar Het Geheim van Millingen.

Wij kunnen jullie wel helpen met het reserveren van deze speurtocht, bericht ons even via  contact


Inschrijving
De inschrijfkosten voor de A, B en C jeugd zijn € 30.– per team voor 1 dag en € 50 per team voor het hele weekend en € 20,– per team voor de CMV jeugd. Als je mee wilt doen schrijf je dan snel in want het is handig voor ons om dat eerder te weten in verband met poule-indelingen enz. Inschrijven doe je via de Toernooishop Jeugd of  met inschrijfformulier Jeugd.


Een echte beker
De winnende teams krijgen een beker en alle deelnemende spelers en speelsters een herinnering aan het toernooi.


Parkeren, kamperen en douchen!
Wij regelen voor jullie begeleiders een gratis parkeerplaats vlak naast het toernooiterrein. Een kampeerplaats is op het toernooiterrein beschikbaar tegen een geringe vergoeding (€ 20/jeugdteam) en jullie kunnen gratis gebruik maken van kleedruimtes met toiletten en douches.


Bevestiging inschrijving en nadere informatie
Ná ontvangst van de betaling krijg je van ons een bevestiging en nadere toernooi-informatie.


Ingeschreven, maar helaas verhinderd?
Bij terugtrekking van een team wordt 50% van het betaalde inschrijfgeld geretourneerd wanneer afmelding plaatsvindt tot op 14 dagen vóór toernooiaanvang. Er wordt geen geld terugbetaald, wanneer je afmeld geschiedt binnen 14 dagen vóór het begin van het toernooi. Voor eventuele vragen kunnen jullie contact opnemen met ons toernooisecretariaat: 06 145 12224 of contact
Veel vragen zullen wellicht al beantwoord zijn in de FAQ-pagina.

nl_NL