Buitentoernooi 1 en 2 juni 2024

48e Buitentoernooi 1 en 2 juni 2024

stam_buiten2
stam_buiten4
stam_buiten8
stam_buiten5
stam_buiten3
stam_buiten1 3
stam_buiten7
stam_buiten10
stam_buiten9
stam_buiten7
stam_buiten1 2
stam_buiten1
previous arrow
next arrow
Shadow

 

Het jaarlijkse internationale volleybaltoernooi (buitentoernooi) is de grootste en belangrijkste activiteit van STAM. Zo’n 170 Nederlandse en Duitse teams spelen een één- of tweedaagstoernooi op gras of zand en strijden om de hoogste eer. Het toernooi wordt in 2024 voor de 48e maal georganiseerd op 1 en 2 juni. Op vrijdagavond openen we het toernooi voor een warming up met een DJ-party en zaterdagavond het bekende “Volleybal” met live muziekOverdag “Muziek Met De Zon Op Je Bol


Alle senioren- en aspirantenteams kunnen kiezen om op zaterdag en/of op zondag te spelen. De CMV-jeugd speelt alleen op zaterdag.
Er kan gespeeld worden in de volgende categorieën:

Senioren op gras

 • 6 tegen 6: Dames en Heren Regiocompetitie (3e klasse – promotieklasse)
 • 6 tegen 6: Gemengde recreanten
 • 3 tegen 3: Dames en Heren 3e klasse t/m divisieniveau

Beach: zie ook

 • 3 tegen 3: Dames en Heren 3e klasse t/m divisieniveau en jeugd A

Jeugd: zie ook

 • Aspiranten A (16-18 jaar), B (14-16 jaar) en C (12-14 jaar) op zaterdag en/of zondag
 • CMV niveaus 4, 5 en 6 (9 – 12 jaar) op zaterdag

Locatie
Het toernooi vindt plaats op Sportpark De Hove in Millingen a/d Rijn met onder meer mooie sanitaire faciliteiten. Er zijn ook drie professionele beachvelden beschikbaar. Een prachtige locatie, centraal gelegen in het dorp.


Teamontvangst en toernooiaanvang 
De teamontvangst begint reeds op vrijdagmiddag, 30 mei vanaf 14.00 uur. Op zaterdagmorgen start het toernooi om 10.00 uur en op zondag om 9.00 uur. Het toernooi is zondag rond 17.00 uur afgelopen.


Inschrijving
Omdat de capaciteit van het toernooi ook dit jaar beperkt is tot maximaal 200 teams adviseren wij jullie zo snel mogelijk in te schrijven. De inschrijving behandelen we op volgorde van binnenkomst en is pas definitief, als het inschrijfgeld op onze rekening is bijgeschreven.
Je kunt je inschrijven via  de Toernooishop.

Aantrekkelijke prijzen
De prijsuitreiking (bekers) voor het 6 x 6 toernooi vindt plaats na afloop van de finale poulewedstrijden. Voor de winnaars van het 3 x 3 toernooi worden aantrekkelijke prijzen ter beschikking gesteld.


Service en accommodatie
Naast het zeer gevarieerde volleybal van de verschillende klassen en divisies, bieden wij een uitstekende service en accommodatie, bestaande uit onder meer:

 • Een gratis parkeerterrein vlak naast het toernooiterrein, waar jullie je auto op aanwijzing van onze parkeerwachten kunt parkeren
 • Een kampeerterrein dat grenst aan het volleybalterrein en waar elk team een beperkt aantal tenten kan opzetten. Overnachten is alleen toegestaan voor onze gasten afkomstig buiten Millingen en de kosten hiervan bedragen € 5,– per persoon voor het hele weekend. Je kunt vooraf een overnachting boeken via de de Toernooishop. Indien je pas bij aankomst een overnachting voor het hele weekend boekt bedragen de kosten € 7,50 per persoon.
 • Wil je voordelig een grote legertent huren? neem dan contact op met Dennis Tentenverhuur dhiddinga@hotmail.com 0316-541979/06-20006788.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan op de camping en het sportpark.
 • Gratis gebruik van kleedruimtes met toiletten en douches op het toernooiterrein;
 • Een grote feesttent, waar ‘s morgens het ontbijt wordt geserveerd; ontbijtmunten kunnen jullie voor € 4,50 per stuk bestellen via de Toernooishop. Ontbijtmunten zijn ook tijdens het toernooi bij de kassa in de feesttent te koop voor € 5,– per stuk.

In de feesttent

 • Op vrijdagavond een “DJ – Warming Up”, entree € 5,–
 • Op zaterdagavond “Het Volleybal” met live muziek, entree < 18 jaar: € 5,–, ≥ 18 jaar: € 10,–
 • Zaterdag- en Zondagmiddag Muziek met de Zon Op Je Bol.

Bevestiging inschrijving
Ná ontvangst van de betaling (door ons te ontvangen uiterlijk 2 weken na inzending aanmelding en uiterlijk 20 mei 2024) wordt een bevestiging en nadere toernooi-informatie toegestuurd. Bij terugtrekking van een team wordt:

  • 50% van het betaalde inschrijfgeld geretourneerd wanneer afmelding plaatsvindt tot op 14 dagen vóór toernooiaanvang.
  • Er wordt geen geld gerestitueerd, wanneer afmelding geschiedt binnen 14 dagen vóór toernooiaanvang.
  • Indien door Coronamaatregelen het toernooi geen doorgang kan vinden wordt het inschrijfgeld teruggestort.

Nadere informatie en vragen
Kijk voor de meest gestelde vragen op FAQ, maar je kunt ook contact opnemen met ons toernooisecretariaat: tel. 06 145 12224, contact

 

nl_NL