Millingse Volleybalfeesten weer geslaagd

Millingse Volleybalfeesten weer geslaagd

We kunnen terugkijken op een super sportief volleybalweekend. De weersomstandigheden waren top! Het was heerlijk weer om te volleyballen; af en toe een zonnetje maar niet te warm. En wat een geweldige opkomst hadden we dit jaar. Maar liefst 210 teams schreven zich dit jaar in voor één of twee dagen volleybal. Op alle niveaus werd fanatiek gespeeld; jeugd, recreanten en senioren 6×6 en 3×3 op gras en beach.

En dit jaar was op zaterdag ook de NeVoBo Volleybalbus aanwezig. Met allerlei volleybal-activiteiten zoals een smashmeter, springkussen en een volleybal-stormbaan. Hier werd met plezier gebruik van gemaakt door de jeugd!

Na de wedstrijden lekker samen op het terras, drankje erbij en op de achtergrond muziek van DJ Jos en op zondag van DJ René. Ook de feestavonden waren goed bezocht. Op vrijdagavond was het gezellig druk en werd er enthousiast gefeest met DJames. Zaterdag ging iedereen uit zijn dak met de band Jackfire. Nog niet eerder heeft deze band bij ons opgetreden, maar ze speelden super! De stemming zat er goed in en er werd volop meegezongen en gedanst.

Mede dankzij alle vrijwilligers van Sportvereniging Switch ’87 is dit toernooi zo goed verlopen. Graag danken we onze leden die ook dit jaar weer geholpen hebben bij het opbouwen en/of afbreken van de velden, parkeerhulp, wedstrijdtent, ontbijt maken en verkopen, de barmedewerkers en de leden die hebben geholpen met het schoonmaken van de velden na afloop. Overal was voldoende vrijwillige hulp voor. Top! Daardoor kon dinsdagavond het hele sportpark weer schoon opgeleverd worden en worden overgedragen aan Stichting De Hove.

Volgend jaar zal het Volleybaltoernooi van Switch ‘87 plaatsvinden in het weekend van 24-25 mei 2025. Bekijk hier de foto’s. 

 

nl_NL