Zaterdag 1 Juni Volleybalfeest met Jackfire

Zaterdag 1 Juni Volleybalfeest met Jackfire

Dit jaar een nieuwe band op zaterdagavond, na een inspannende volleybaldag lekker losgaan met Jackfire op de Millingse Volleybalfeesten: Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live en lichtshow. 

Jackfire Live Band bestaat uit: Jacko, Mart, Wessel en Tommy

nl_NL