PLUS Nico de Witt Olieballentoernooi 30 december 2023

PLUS Nico de Witt Olieballentoernooi 30 december 2023

Zaterdag 30 december 2023 is voor de 20e keer het traditionele Olieballentoernooi georganiseerd door STAM. Gevolgd door een winterbuffet en de vrijwilligersavond van Sportvereniging Switch ’87 in Sporthal De Duffelt. Wederom met hoofdsponsor Plus Nico de Witt, veldsponsors: Elektro Service Rob , Bram Vermeulen Timmerbedrijf, Sascha Janssen (Interim) Administratie, Restaurant De Thornsche Molen en buffetsponsor Kees van der Velden Slagerij en Catering.

20 enthousiaste teams hebben meegedaan aan het PLUS Nico de Witt Olieballentoernooi van Switch ’87. Er werden mooie, spannende en gezellige wedstrijden gespeeld. Het publiek genoot zichtbaar! Er werd gestreden om de eer, maar natuurlijk was er ook een beker te winnen!

De winnaars zijn:

  • Niveau 1: Switch Dames 1,
  • Niveau 2: In de Mix,
  • Niveau 3: Familie Rutjes,
  • Niveau 4: De Grashappers.

Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prijs! De foto’s kun je hier vinden

Ook deze editie van het Olieballentoernooi zijn er weer mooie baksels aangeleverd door de deelnemende teams. Bijzondere creaties zijn er gemaakt; mooie taarten, cakes en andere lekkernijen met als thema “Vuurwerk”. Door de jury werd de taart van team “Balletjes in de Lucht ‘23” gekozen tot de winnaar.

 

Bedankt voor jullie deelname en tot volgend jaar!

nl_NL