Toegang op camping alleen met polsbandje van STAM

Toegang op camping alleen met polsbandje van STAM

Vanwege de verscherpte veiligheidseisen dienen alle kampeerders in het bezit te zijn van een polsbandje. Deze bandjes worden bij aanmelding en registratie van de teams verstrekt, op vrijdagavond bij de receptie op de parkeerplaats en zaterdagmorgen bij de wedstrijdtent. Laatkomers op vrijdagavond (na ongeveer 20.30 – 21.00 uur, dan is de ontvangst op het parkeerterrein gesloten) kunnen voor een campingbandje informeren bij eerder aangekomen teamgenoten (bandjes worden per team uitgegeven) of zich melden bij de entree van de feesttent op het sportpark.

Geen bandje: geen toegang tot de camping. Met name ‘s avonds en s’ nachts wordt er door een beveiligingsbedrijf streng gecontroleerd.  

nl_NL