Piet Eggermont benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Piet Eggermont benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Op een bijeenkomst in restaurant De Gelderse Poort in Millingen aan de Rijn is op maandagmiddag 25 april, Piet Eggermont benoemd tot Lid in De Orde van Oranje Nassau. Het “lintje” werd uitgereikt door burgemeester Slinkman van de gemeente Berg en Dal, waarbij behalve een aantal leden van Switch ’87 ook vertegenwoordigers van Volleybalvereniging Vocasa, waar Piet nu secretaris van het bestuur is en Stichting het Kekerdomse Kerkje, waar Piet nu penningmeester is, aanwezig waren.

Piet werd in 1986 voorzitter van de toenmalige volleybalvereniging Aksios en vervolgens initiator van de fusie met het Leuthse Set Up 68 tot volleybalvereniging Switch ’87.

Hij was gedurende twee termijnen voorzitter Switch ’87: 1987 – 1992 en vervolgens van 1999 – 2010. Daarnaast digitaliseerde hij de boekhouding, ontwierp de website en was jarenlang webmaster en ontwikkelde de wedstrijdprogrammatuur voor het buitentoernooi van STAM. Piet was van 1987 tot en met 2019 als zodanig verantwoordelijk voor de wedstrijdprogrammering van onze toernooien. STAM feliciteert bij deze Piet van harte met zijn Koninklijke onderscheiding, mede dank zij hem zijn onze toernooien zo’n groot succes geworden.

nl_NL