Henk Giebels overleden

Henk Giebels overleden

Wij ontvingen het trieste bericht dat op dinsdag 7 december op 79 jarige leeftijd Henk Giebels is overleden. Vanaf de jaren ’70 was Henk betrokken bij de organisatie van de buitentoernooien van Aksios en later Switch ’87 als lid van de harde kern rond STAM.

Henk was de praktische alleskunner als het ging om zaken, die de opbouw van het toernooi een stuk eenvoudiger maken. Als voorbeeld het meetlint waarmee wij de velden nauwkeurig op maat kunnen uitzetten. Hij begon steevast woensdag voor het toernooi met andere vaste vrijwilligers met het uitzetten van de velden en tijdens het toernooi was hij altijd samen met zijn vrouw Ine tot in de late uurtjes achter de tap te vinden en kon hij erg genieten van al het feestende volk in de tent. Ook daar zijn de resultaten van zijn praktische vaardigheden te vinden in de vorm van de bierkratjes en het speciale bierplankje waarmee hij je van achter de tap direct een biertje kon aanreiken. Een aantal jaren geleden trok hij zich terug van de toernooiactiviteiten en gaf letterlijk het stokje over in de vorm van de klos met het meetlint aan zijn opvolgers. Je zag hem ook niet meer op het toernooiterrein, hij had het er heel moeilijk mee niet meer mee te kunnen doen met de opbouw van ons toernooi. In december 2013 werd Henk op de jaarlijkse vrijwilligersavond gehuldigd voor 50 jaar vrijwilligerswerk bij Aksios/Switch ’87.

Wij verliezen in Henk een zeer betrokken vrijwilliger en wensen zijn familie veel sterkte dit onverwachte verlies te verwerken.

Bestuur STAM.

   

nl_NL