Ondanks de voorspellingen van Buienradar “droge” en geslaagde Volleybalfeesten in Millingen

Als wij buienradar zouden hebben geloofd een week vóór het toernooi dan was de moed om verder te gaan met het organiseren ons diep in de schoenen gezakt, slechter weer kon het niet worden. Maar dat werd dus totaal anders, prachtig volleybalweer in het zonnetje op zaterdag met een debuutoptreden van DJens en wat bewolkt op zondag en dat kwam velen wel goed uit na het knalfeest op zaterdagavond onder aanvoering van Anderkovver. Uiteindelijk viel er geen druppeltje, Feest DJ Mike maakte zich ook nog wat zorgen om dezelfde Buienradar voor zondagmiddag: om 13.00 uur werd nog rond half vijf een plensbui verwacht: geen druppel uit de lucht maar genoeg vocht uit de tap.

Uiteindelijk hadden 173 teams zich ingeschreven inclusief 7 jeugdteams voor het Junior Beach Circuit dat zondag werd gespeeld.  Ook op zaterdag waren de beachvelden vol bezet met twee herenpoules en 1 damespoule. Ondanks de NEVOBO kwalificatietoernooien in de regio voor aspiranten op zaterdag was de jeugdcamping vol bezet. De mini’s waren dit jaar wel wat minder vertegenwoordigd maar de attributen van de Joinvolleybalbus werden volop benut, ook het Geheim van Millingen werd door een jeugdteam op zaterdagavond ontcijferd. De stand van Kinderopvang Humanitas/Humankind werd ook goed bezocht en was een leuke samenwerking om gezamenlijk sport en bewegen voor kinderen te promoten.

Er werd niet alleen gevolleybald op De Hove, ook Odio en SC Millingen waren in het weekend actief om de competitiewedstrijden af te ronden. Wat dat betreft is het Sportpark een prachtige locatie waar veel sporten en activiteiten tegelijkertijd kunnen plaatsvinden zonder elkaar noemenswaardig hinder te bezorgen. Met dank aan allen die gezorgd hebben dat dit weer een mooi feestweekend werd. Stichting Toernooi Activiteiten Millingen.   

Geef een reactie

Terug
nl_NL
de_DE nl_NL