Poules- en wedstrijdprogramma Buitentoernooi 2019

De poule-indeling en het wedstrijdschema voor zaterdag zijn beschikbaar op deze site. De laatste versie is van vrijdagavond 24 mei 24.00 uur.  Deze poule-indeling is voorlopig (controleer voor aanvang van de wedstrijden bij de wedstrijdtent of er nog wijzigingen zijn opgetreden) en gebaseerd op de opgave van de teams bij hun inschrijving. Het kan echter voorkomen dat teams in andere poules en niveaus zijn ingedeeld omdat in de oorspronkelijke aangegeven poules en niveaus te weinig aanmeldingen zijn binnengekomen. In sommige gevallen spelen 2-daagse teams op zaterdag in een 1-daagse poule. Op zondag spelen zij dan in een nieuw poule die zaterdagavond wordt samengesteld. In de poules staan deze bijzonderheden tussen haakjes aangegeven, bijvoorbeeld:

  • (2D) = 2 daags-team speelt op zaterdag in een 1-daagse poule en zondag in een nieuwe poule.
  • (RecGV -2D) = Een team dat zich voor recreanten gevorderd – 2 daags heeft opgegeven speelt in een andere poule/niveau.

Houdt echter rekening met wijzigingen als gevolg van af- en aanmeldingen en controleer de gegevens zaterdag- respectievelijk zondagmorgen bij de wedstrijdtent. Voor zondag worden op zaterdagavond nieuwe poule-indelingen gemaakt en een nieuw wedstrijdprogramma. Wij proberen de nieuwe poule-indeling en wedstrijdschema voor zondag ook op deze site te publiceren. Voor vragen wordt verwezen naar de wedstrijdleiding in de wedstrijdtent op het Sportpark (‘s morgens vanaf 08.00 uur aanwezig).

Voor algemene downloads zoals de reglementen, indeling camping enz kijk hier.

Geef een reactie

nl_NL
de_DE nl_NL